Personen: 10
Wat nodig:
Wat verder nodig:
Wat te doen:
Zorg dat de BBQ aanstaat. Leg de tomaat, ui, knoflook en de peper op het rooster van je bbq.
Voeg wat rookmot toe op de kolen. Sluit de deksel van de BBQ. Zorg dat de rook een minuut of 10
binnen blijft. Gaar de producten nog 15 minuten.
Haal van de BBQ, pel de ui en de knoflook. Doe de ui, knoflook, tomaat en peper (naar smaak)
met een snufje zout in de blender met 2 eetlepels bruine suiker, en maal fijn.
Lekker als dip bij brood en bij de Rumpsteak.
Eet het lekker puur!
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.